Kľukaté cesty firemnej výkonnosti - Uriga, Ján
Dnešný trh požaduje firmy, ktoré deklarujú kultúru zodpovednosti. Riadenie výkonnosti cez manažment interných vzťahov. Kultúra tímovej motivácie a kolegiálne vzťahy. Najčastejšie fitemné paradoxy pravidiel správania.