Aby koučing dobre slúžil - Kubeš, Marián
Prenikanie koučingu do života firiem u nás. Metódy rozvoja veľkých korporácii. Schopnosť koučovať ako skutočný rozvojový nástroj manažéra. Kritéria použitia koučingu. Efektívnosť a oblasti koučingu.