Dvojdňová cesta do hlbín vašej duše - Potašová, Bronislava
Ako prehĺbiť sebavedomie, pocítiť spokojnosť a vybudovať spoluprácu. Power training ako unikátny trénig, ktorý vznikol v USA. Americký autor Jeremiah Wilson a ďalší tréneri zo Slovenska a Českej republiy. Čo je power training a pre koho je určený.