Riadenie rastu výrobného podniku - Machová, Romana
Výrobný systém a premeny vstupného materiálu na výstupný produkt. Investovanie do nových technológií vo fáze rastu by malo byť pre podnik prvoradé. Funkčnosť a elementy výrobného systému. Podnik ako živý organizmus. Spokojnosť zamestnancov a podnikový úspech.