Zákon o obaloch - Hrašková, Dagmar
Zákon č. 119/2010 Z.z. - charakteristika, ciele, vysvetlenie niektorých paragrafov. Prevencia. Požiadavky na zloženie a vlastnosti obalov. Označovanie obalov. Zálohované obaly na nápoje. Zber a zhodnocovanie odpadov z obalov. Evidencia obalov a odpadov z obalov. Ukladanie pokút. Zabezpečenie nových činností.