Předpokladem zdravého životního stylu je osobní efektivita - Urban, Jan
Úspešné plnenie pracovných úloh a zdravý životný štýl nemusia stáť vždy proti sebe. Opierajú sa totiž do značnej miery o spoločný predpoklad. Je ním osobná efektívnosť - schopnosť vnímať priority a účinne riadiť sám seba.