Optimální systém hodnocení zaměstnanců - Čempelová, Zuzana
Hodnotenie zamestnancov je dôležitou súčasťou chodu každej firmy a do značnej miery od neho závisí, ako bude firma fungovať. Ovšem iba také hodnotenie, ktoré je uskutočňované systematicky, pravidelne a správne. Hodnotiace kritériá, ciele hodnotenia, metodika hodnotenia, uniformita v hodnotení, hodnotiace pohovory.