Vzdelávanie zamestnancov z pohľadu dane z príjmov - Valterová, Ivana
Celoživotné vzdelávanie. Povinnosti na úseku vzdelávania zamestnancov. Vzdelávanie v zákone o dani z príjmov. Vzdelávanie zdravotníckych pracovníkov. Povinnosti zamestnávateľov a zamestnancov v oblasti vzdelávania. Zdanenie u zamestnanca. Daňový výdavok u zamestnávateľa. Vzdelávanie podľa zákona o službách zamestnanosti. Príspevky na vzdelávanie v zákone o dani z príjmov.