Podniky majú najhoršie za sebou, na rade sú vlády - Valachy, Juraj
Ekonomiky USA, západnej Európy a aj Slovenska sa postupne spamätávajú z bezprecedentného prepadu výroby. V sukromnom sektore sa podarilo zefektívniť výrobu a stlmiť tak prepad HDP. Na ťahu sú vlády, aby dali do poriadku neudržateľné deficity verejných financií a centrálne banky, aby citlivo stiahli prebytočnú likviditu z trhu.