Príbeh sa nekončí... - Prokopec, Marek
V priebehu uplynulých mesiacoch mohli investori oslavovať prvé výročie otočenia nálady finančných trhoch. Akciové indexy si od minima v arci 2009 pripísali 60% hodnoty, čím vymazali takmer polovicu strát vzniknutých počas finančnej krízy.