Reality, základ stabilného portfólia - Ďuriančik, Martin
V dôsledku globálnej recersie a poklesu hodnoty investičných aktív sa znížil podiel realitných investícií v portfóliach investorov. Dnešný vývoj na trhu poskytuje dôvody na prehodnotenie tejto situácie. Rozdelenie aktív individuálnych High-Net-Worth investorov vo svete.