Rozvíjajúce sa trhy - Meier, Stephan
Pohľad na akcie rozvíjajúcich sa trhov v roku 2009. Normálna korekcia akcií na rozvíjajúcich sa trhoch. Diferenciácia medzi jednotlivými krajinami a regiónmi. Excelentný vývoj hodnoty akcií fondu Raiffeisen EmergingMarkets Equities. Výnosové príležitosti pri investovaní do dlhopisov a lokálnych mien rozvíjajúcich sa trhov.