Jak efektivně realizovať benchmarking - Nenadál, Jaroslav
Pokračovanie článkov o o efektivnosti realizácie benchmarkingu. Postupný výber vhodných partnerov pre benchmarkingový projekt. Spôsoby správneho zvolenia metód pri zbere dát. Určenie cieľovej úrovne výkonnosti. Strategické rozhodovanie vrcholového manažmentu.