Certifikácia systémov manažérstva informačnej bezpečnosti (SMIB) podľa normy ISO 27001: 2005 - Kapinová, Lucia
Systém manažérstva informačnej bezpečnosti (SMIB) podľla normy ISO 27001:2005. Organizácie kde je potrebné pracovať s citlivými údajmi. Budovanie systému a príprava pre manažérov. Informačná bezpečnosť a bezpečnostné riziká.