Normalizácia a e-vzdelávanie - Kristová, Ľudmila
Skúsenosti z Ekonomickej univerzity v Bratislave, Katedry tovaroznalectva a kvality tovaru, pri vyučovaní predmetov, ktorých súčasťou je oboznamovanie študentov so základmi normalizácie, metrológie a skúšobníctva.