Propagačný a informačný program na podporu spotreby mlieka a mliečnych výrobkov - Gondárová, Jana, 1983-
Význam programu na podporu spotreby mlieka a mliečnych výrobkov. Propagačné a informačné aktivity realizované v rámci programu. Prehľad propagačných aktivít projektu. Trackingový prieskum s cieľom zistenia efektivity kampane.