Indikátory udržateľného rozvoja - Štefaňák, Peter
Udržateľný rozvoj a jeho piliere. Indikátory udržateľného rozvoja na Slovensku. Meranie trvalo udržateľného rozvoja. Indikátory udržateľného rozvoja miest. Organizácie a inštitúcie pôsobiace v oblasti trvalo udržateľného rozvoja.