Príprava a výchova manažérov kvality v SR - Paulová, Iveta
Výchova personálu v oblasti manažérstva kvality. Informácie o fakultách, vysokých školách a univerzitách na Slovensku na ktorých sa na svoje povolanie pripravujú budúci inžinieri a manažéri kvality.