Riadenie kvality výučby z hľadiska rozvíjania informačných kompetencií znalosť IKT nevyhnutnou podmienkou - Blaško, Michal
Podmienky vytvorené pre prácu učiteľa a zverejnenie správy Organizácie pre hospodársku spoluprácu a rozvoj (OECD). Uznesenie Európskeho parlamentu o zlepšovaní kvality vzdelávania učiteľov. Začlenenie vzdelávania informačných a komunikačných technológií potrebných pre zručnosť učiteľov a ich využitie počas výučby.