Zmeny v štruktúre a výkonoch ubytovacích zariadení na Slovensku v rokoch 2000 až 2009 - Pompurová, Kristína
Identifikácia zmien v štruktúre a využívaní kapacít ubytovacích zariadení na Slovensku v rokoch 2000 - 2009. Sekundárne zdroje Štatistického úradu SR o počte a štruktúre ubytovacích zariadení, veľkosti zariadení, využití kapacít, o tržbách za ubytovanie, priemerných cenách a ich vývoji podľa druhov ubytovacích zariadení.