Železnice: rastie záujem o Áziu - Brezovský, Jozef
Dôležitosť pozície železničných tratí Slovenskej republiky v celoeurópskej dopravnej infraštruktúre. Priama väzba hlavných medzinárodných železničných ťahov na železničné trate Slovenska. Realizácia prepravy tovaru železničnou dopravou. Komodity prepravované železnicou. Intermodálna preprava z východnej Európy do Ázie.