Chráňte svoje dáta! - Oravec, Jozef
Investície do dátovej komunikačnej bezpečnosti. Kroky, ktoré by mali predchádzať samotnej investícii. Profil možného útočníka na firemné aktíva. Zamestnanec ako vnútorný útočník. Zabezpečenie ochrany firemného informačného systému. Dvojfaktorová autentifikácia. Od separátnych zariadení k adaptívnym inteligentným komunikačným sieťam.