Nehnuteľnosti v ČR - Dobšovič, Miroslav
Zastavenie realitného trhu v Čechách. Kľúčové faktory zmien na realitnom trhu. Zmena správania spotrebiteľov. Objem poskytnutých hypoték v Česku. Prognózy developerských spoločností.