Japonská realitná bublina 80. rokov - Lopit, Rastislav
Japonsko osemdesiatych rokov dvadsiateho storočia ako učebnicový príklad ako môže viesť prudký hospodársky rast v kombinácii s uvoľnenou menovou politikou k vytvoreniu bublín a ich prasknutiu.