Co ovlivňuje image pojišťovnictví? - Novotná, Ema
Otázky položené zodpovedným zástupcom členských poisťovní Českej asociácie poisťovní. Súčasná situácia a zlepšenie dobrého mena poisťovníctva ČR v budúcnosti.