Charakternyje znaki nemeckogo ekonomičeskogo jazyka v svete perevoda - Seresová, Katarína, 1967-
Charakteristiké znaky nemeckého ekonomického jazyka z pohľadu prekladu. Špecifiká prekladu ekonomického textu z nemeckého jazyka. Podstatné mená a verbo-nominálne spojenia.