Solvency II: zničí pojišťovnictví nepřiměřené požadavky? - Keller, Jozef
Zásady doplnenia nového prístupu kapitálových požiadaviek kvalitatívneho dohľadu v oblastiach riadiaceho a kontrolného systému a organizačnej štruktúry. Opatrenia navrhnuté CEIOPS (Európsky výbor orgánov dozoru nad poisťovníctvom a zamestnaneckým dôchodkovým poistením). Európska poisťovacia a zaisťovacia federácia (CEA).