Jak a z čeho financovat české zdravotnictví? - Netolický, Lubomír
Aktuálny stav financovania zdravotného systému v Českej republike. Možnosti viaczdrojového financovania zdravotníctva. Súkromné zdravotné poistenie a verejno-súkromné partnerstvo.