Dynamika petrolejárskeho priemyslu a obchodu v Slovenskej republike a vo svete - Jurkovičová, Lujza
Dynamika trhu s motorovými palivami vo svete a následná analýza tejto situácie z pohľadu dopadu na slovenský trh s motorovými palivami. Svetová spotreba ropy, vývoj cien ropy. Prehľad predaja automobilov v USA a v Európe. Objem spracovanej ropy a štruktúra rafinérskej výroby na Slovensku. Dovoz nafty a benzínu na Slovensko. Kľúčové rafinérie v regióne SVE. Spotreba motorových palív v SR (1995-2008).