Rizikový management a financování rizika v dopravě - Janata, Jiří
Osobná doprava a preprava tovaru patrí medzi odvetvia so zvýšenou rizikovosťou. Rizikový manažment a stratégia rizikovej praxe pre osobnú a priemyselnú logistiku. Optimálne financovanie rizika a efektívne riešenia pre poistné udalosti.