Intercultural Competence as a Means of Bridging the Culture Gap - Bocková, Viera
Nové požiadavky, nové modely vyučovania cudzích jazykov. Nové technológie, interkultúrna komunikácia, zbližovanie národov rôznych kultúr. Podpora interkultúrneho elementu vo vyučovaní jazykov nie je nová - z histórie. Päť základných zložiek interkultúrnej kompetencie.