Jak Solvency II ovlivní daňové řízení pojišťoven - Antošová, Jana
Požiadavky európskej smernice Solvency II. Oblasť daňovej optimalizácie a reštrukturalizácia nadnárodných poisťovacích skupín. Úpravy požiadaviek na finančné výkazníctvo. Vývoj daňových predpisov a ich dopad na poisťovne.