Hodnotové orientace vysokoškolských studentů na třech typech fakult - Šmídová, Michaela
Sledovanie hodnôt nastupujúcej generácie môže pomôcť odhadnúť smer budúcej hodnotovej zmeny. Hodnotová orientácia a hodnotový rámec. Hypotézy založené na domácich a zahraničných výskumoch. Vybrané výskumy a hodnotová orientácia vysokoškolákov.