Vyhlášení evropského prostoru vysokoškolského vzdělávání - Šťastná, Viera
Konferencia ministrov krajín Bolonského procesu konaná v Budapešti a Viedni v dňoch 11.- 12. marca 2010. Deklarácia o vytvorení Európskeho priestoru vysokoškolského vzdelávania (EHEA).