Rizikový kapitál pri financovaní inovácií - Bačišin, Vladimír
Inovačné riziko a celkové náklady financovania inovačných projektov. Najrozšírenejšie formy a zdroje financovania inovácií. Financovanie inovácií rizikovými investormi. Problémy na európskych trhoch a inovačná stratégia.