Hodnotenie inovačnej výkonnosti podnikov - Janovčík, Michal
Riešenie inovácií v globálnej konkurencii. Hodnotenie inovačnej výkonnosti podnikov. Päť prioritných oblastí k dosiahnutiu inovačnej výkonnosti. Modely prieskumu v slovenských podnikoch. Vyhodnotenie modelu v procese riadenia inovácií v podniku.