Španielsky realitný zázrak - Juráčková, Lucia
Španielsky realitný boom skončil. Zostali len vysoké ceny a malý záujem Španielov o nové byty či rodinné domy. Tak je v súčasnej dobe charakterizovaný španielsky realitný trh.