Michael E. Porter: konkurenční výhoda - Kapoun, Jan
Publikácia Michaela E. Portera - Konkurenčná stratégia (Competitive strategy), ktorá vyšla na začiatku 80. rokov. Stratégie ako dosiahnuť konkurenčné výhody. Hľadanie konkurenčnej výhody. Konkurenčné výhody v období neistoty. Technológie a konkurenčná výhoda.