Leadership a emocionální inteligence - Čápová, Štěpánka
Čím sa lídri odlišujú od manažérov. Kto je líder. Emocionálna dimenzia lídrov. Lídri so zlou náladou sú zlí pre biznis. Úspech vyžaduje charizmu aj talent.