Inovácia služieb hra Milk Run = vysoké úspory - Kupka, Marián
Simulačná hra MILK RUN získala ocenenie Ministerstva hospodárstva SR, inovatívny čin roka v kategórii inovácia služieb. Nástroj pre vizualizáciu akéhokoľvek logistického procesu. Výhody Milk-Run v zásobovaní podniku.