Proč a jak budovat síť vztahů - Náhlovský, Pavel
Širšie súvislosti budovania siete vzťahov. Otázka praktických skúseností ako aj osobnej stratégie. Poskytovanie pomoci a podpory ako najlepší spôsob, ako nadväzovať a posilňovať dobré vzťahy. Portfólio vzťahov. Jednotlivec v sieti vzťahov. Prístup k budovaniu portfólia vzťahov. Základom úspechu je práca na sebe.