Strategické rozhodovanie v podnikoch na Slovensku v priestore integrovanej Európy - Szabo, Ľuboslav
Rozhodovanie ako jedno zo základných manažérskych aktivít. Charakteristika strategických oblastí podnikov. Kontext strategických rozhodnutí. Úloha manažérov v jednotlivých kontextoch. Metódy a postupy v strategickom rozhodovaní. Poznanie a využívanie vybraných metód rozhodovania v podnikoch. Rozhodovacie štýly manažérov.