Dopady svetovej hospodárskej krízy na hodnotenie podnikov - Majdúchová, Helena, 1963-
Celosvetová finančná a hospodárska kríza a jej príčiny. Vývoj slovenskej ekonomiky v roku 2009 a odhady na rok 2010. Nové trendy a skutočnosti podnikovej ekonomiky, ktoré majú vplyv na stanovenie hodnoty podniku.