Úvěrové riziko a krytí při financování investic leasingem - Svítil, Martin
Zdôvodnenie schopnosti leasingu ako finančného nástroja (resp. leasingových spoločností ako poskytovateľov leasingového financovania) poskytnúť podnikom financovanie aj v tých prípadoch, kedy by to bolo pre banku velmi rizikové resp. vyžadujúce velmi nákladné, či pre príjemcu nepriateľné dodatočné zaistenie.