Cestu dláždi bezpečnosť - Jakubócy, Igor
Obal je vizitkou produktu. Obaly na potraviny poskytujú zákazníkom veľa informácií. Požiadavky na obaly v posledných rokoch stúpajú. Skôr ako sa obal dostane do regálu, prejde cez mnohé výrobné kroky. Tri spôsoby ako sa škodliviny môžu dostať do náplne obalu. V oblasti legislatívy boli zavedené normy a nariadenia týkajúce sa úpravy obalov tak, aby boli vhodné na balenie potravín.