Odídu za lepším? - Bachmann, Karin
Sedemročné obmedzenie pracovnej mobility pre Slovákov na trhu práce Rakúska a Nemecka sa končí v máji budúceho roka. Liberalizácia pracovného trhu. Rovnaké šance bez hraníc. Vysoký potenciál a predstavy o novom pracovnom trhu.