Event marketing - Rozin, Alexander
Predstavenie výstavníctva ako jednej zo zložiek event marketingu, popis dopadov hospodárskej krízy na túto oblasť a preskúmanie dôvodov, prečo prezentácia na veľtrhu či výstave predstavuje aj naďalej jeden z najefektívnejších nástrojov marketingovej komunikácie.