Bezpečnostné stratégie Ruskej federácie - Koper, Ján
Skúmanie podstaty súčasného ruského politického systému - zložitá úloha nielen pre teoretikov politickej vedy ale aj pre samotnú politickú prax. Limity analýzy súčasného ruského politického systému. Smerovanie ruskej zahraničnej politiky počas Putinovej prezidentúry. Zahraničnopolitická doktrína prezidenta Medvedeva. Riskantná budúcnosť Ruska.