"Diaľnice bez PPP nemajú šancu" - Hudec, Marián
Rozhovor s Ing. Igorom Chomom, poslancom NR SR, bývalým predsedom predstavenstva a generálnym riaditeľom Národnej diaľničnej spoločnosti. Diaľnice a využitie PPP projektov. Zmeny vo výstavbe diaľníc.