Určené pre dynamické a úspešné ženy - Hudec, Marián
Slovenský výrobca dámskej konfekcie, spoločnosť Modex, akciová spoločnosť Žilina, dizajn a výroba so 60-ročnou tradíciou. Marketingová spolupráca s konštruktérmi strihov a odborným personálom. Kvalita a módnosť na trhu. Konkurencieschopnosť ázijskému dovozu.